Forentia

Forentiaan kuuluvat Forentia Asuntojen lisäksi liikekiinteistöjen sijoitustoimintaan ja vuokraukseen erikoistunut Forentia Liiketilat. Olemme suomalainen perheyritys, jolle laatu merkitsee aina määrää enemmän.

Forentia yrityksenä

Forentia on suomalainen perheyritys. Olemme rakennuttaneet asuntoja vuodesta 2009 lähtien. Toimintaamme ohjaa ajatus, että rakennamme koteja, joissa voisimme itsekin asua. Arkisessa tekemisessä se tarkoittaa muun muassa sitä, että käytämme paljon aikaa ja voimavaroja siihen, että löydämme mukavat tontit hyviltä paikoilta ja rakennusten sijoittuminen tontille sekä pohjaratkaisut ovat sellaisia, että niissä on huomioitu asumisen viihtyisyys. Se tarkoittaa usein sitä, että rakennusoikeutta ei voida käyttää maksimaalisesti, vaan tyydymme vähän vähempään. Se tarkoittaa joskus sitä, että vaikka toinen ratkaisu olisi edullisempi rakentaa, emme suostu tekemään kompromissia, vaan valitsemme jotain parempaa. Haluamme todellakin, että Forentian rakennuttamaan kotiin on hyvä tulla!

Samat ohjaavat periaatteet ovat myös toisella päätoimialallamme, jossa Forentia rakennuttaa, omistaa, hallinnoi ja vuokraa toimitiloja yrityksille. Vuokraamme toimitiloja kymmenille yrityksille ja niissä työskentelee satoja ihmisiä. Haluamme, että Forentia Toimitiloihin on hyvä tulla ja niissä on hyvä olla!

Emme ole menossa pörssiin, eikä yritystämme olla myymässä. Itse asiassa tavoitteenamme on, että tulevina vuosikymmeninä yritys siirtyisi seuraavalle sukupolvelle ja myöhemmin taas siitä eteenpäin. Se tarkoittaa sitä, että emme mene siitä, mistä aita on matalin, vaan haluamme kehittää yritystämme määrätietoisesti, mutta kiireettömästi nykyisestä noin 10,5 miljoonan euron liikevaihdosta ylöspäin askel kerrallaan. Vauhtia tärkeämpää on se, että tekeminen on arvojemme mukaista ja yrityksen talous säilyy vakaalla pohjalla. Silloin asiakkaammekin voivat luottaa, että olemme olemassa myös huomenna.

Forentia lukuina

Forentia Oulu
Liikevaihtomme v. 2019 oli n. 10,5 milj. euroa
Talo Erillistalo
Olemme rakennuttaneet n. 100 asuntoa ja 40 liikehuoneistoa
Toimitilat Oulu Suomi
Omistamme ja vuokraamme n. 6000 m² toimitiloja