Kategoriassa Uncategorized

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

AS OY KEMPELEEN METSÄRINNE – MODERNEJA HIRSIKOTEJA

Jos arvostat helpompaa arkea valoisassa ja viihtyisässä asuinympäristössä, modernia arkkitehtuuria, rauhallista ja luonnonläheistä tunnelmaa, lukuisia liikuntamahdollisuuksia sekä nopeita kulkuyhteyksiä niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin – tässä on uusi kotisi.

Kahdeksasta modernista hirsirakenteisesta kodista muodostuva As Oy Kempeleen Metsärinne on nimensä mukaisesti luonnon ympäröivälle mäntykankaalle rakennettava erillistalokokonaisuus. Forentian kodeille myös tunnusomaisesti hyvän sijainnin ja viihtyisiä tontteja tarjoava Kempeleen Metsärinne on ihanteellinen alue jokaiseen elämäntilanteeseen. Rauhallisella Kempeleen eteläpuolella sijaitsevalta Metsärinteeltä koulu-, harrastus- tai työmatkat taittuvat nopeasti muutaman kilometrin päähän oman maun mukaan autoillen, pyöräteitse tai maaston kautta.

Hirsitalot ovat rakennusmateriaalinsa ansiosta tunnetusti ekologisia, energiatehokkaita ja hengittävyytensä vuoksi sisäilmaltaan erinomaisia koteja – koteja, joihin on hyvä tulla! Lamellihirsi on myös painumaton ja siten muotonsa ja näyttävän ulkonäkönsä säilyttävä, tyylikäs ja kestävä koti. Hirsi on luonnollinen ja ajaton, tänä päivänä erityisen suosittu kodin rakennusmateriaali. Kohteen on suunnitellut modernista ja ennakkoluulottomasta suunnittelusta tunnettu Arkkitehtitoimisto Arkadi.

Metsärinne on ostajalle turvallinen RS-kohde.

Moderni hirsikotien erillistalokokonaisuus istuu ympäröivään mäntykangasmaisemaan ihastuttavalla tavalla. Jokaisessa asuinrakennuksessa on käytännönläheisesti ulko-oven ja autopaikan edustalla oma huoneistokohtainen varasto.

Mahdollisuus ostaa autokatos talon yhteyteen hintaan 7 800,00€. Mahdollisuus ostaa pihasta toinen autopaikka hintaan 1 500,00€! Paikkoja rajoitettu määrä.

Yhtiö rakentuu kunnan vuokratontille.


HYVÄ KASVAA KEMPELEESSÄ 

Viihtyisä maaseutuympäristö monipuolisine palveluineen on tehnyt voimakkaasti kasvavasta yli 17 000 asukkaan nuorekkaasta kunnasta suositun asuinpaikan. Erityisesti nuoret lapsiperheet ovat löytäneet pientalovaltaisen ja väljästi rakennetun Kempeleen. Kempele tarjoaa asumisen mukavuutta lähellä luontoa ja kuitenkin kaupungin tuntumassa. Kempeleessä haave voi muuttua todeksi. Kotiovelta pääsee heti luontoon ja maaseudun rauhaan tai sitten pienen matkan päähän meren rannalle.

ENNAKKOMARKKINOINNISSA.

ASEMAKUVA

[table “14” not found /]

As Oy Kempeleen Metsärinteen arvioitu valmistuminen on vuoden 2021 syksyllä.

 

 

Haluaisin lisätietoja tästä kohteesta


1234567891011121314151617
12345678910
123456789101112131415
ABC
ABCDEFGHIJKLM